søndag 6. november 2011

Ny meningsmåling: Feriekamera?

Jeg lider alltid valgets kval når jeg drar på byferie: Skal jeg drasse med meg speilreflekskameraet, eller skal jeg nøye meg med å ta med det halvgamle kompaktkameraet? Lurer på hva slags kamera  DU foretrekker å ta med på ferie? Du finner avstemmingen i sidebaren til høyre. Skriv gjerne en kommentar som begrunner valget ditt :-)


5 kommentarer:

Bente Årstad sa...

Tar alltid med meg mitt Nikon speilreflekskamera, da jeg synes uten tvil at det blir best bilder med dette og så har jeg en ekstra god com på det:)

Anonym sa...

Jeg tar med begge, men trenger egentlig å lære å bruke speilrefleksen skikkelig, da jeg nok ikke får så mye ut av det som jeg burde...
Ha en fin kveld.

mettepip sa...

Jeg tar bare med meg kompaktkamera på reise. Blir for tungt å bære på speilrefleksen for min del. Når vi ferierer i båte vår derimot blir det alltid speilrefleksen. Da er vi jo på en blanding av byfereie og skjærgårdsliv som oftest. Største byen blir vel Gøteborg;)

Askepott sa...

Hvis jeg er på biltur og kan ta med hva jeg vil, så tar jeg gjerne to kameraer med meg, men på flytur bli det bare det letteste. Mest praktisk!

Olavs Blogg sa...

Hei og takk for besøk på min blogg. Det var trivelig.
An valg av kamera på tur, så har nok det vært litt vanskelig mange ganger. Jeg har tre speilrefleks og tre kompaktkameraer i superzoomklassen. Disse komppaktkameraene har jeg brukt mye på tur da de er mindre, lettere og du har et stort spenn fra vidvinkel til lang tele. Men kvaliteten på bildene er nok ikke den samme som på speilrefleksen. Men etter at jeg kjøpte meg et "reiseobjektiv", dvs. 18-250mm Sigma, har jeg tatt med dette sammen med det nest beste kamerahuset. Canon D450. Det er jo ikke verre enn en kan drasse rundt med både her og der.
Ha en fin uke videre.